Hem
Föreningen
Lägenheter
Bokning gemensamma utrymmen
Policys och regler
Felanmälan
Nyheter
Kalender
Områdeskarta
Länkar
Bilder
Sök
Logga in

Länkar till andra sidor

  Vi är en HSB-förening och de sköter en del av vår administration. Du kan också göra felanmälan direkt på deras hemsida.
 
Umeva är ett kommunalt bolag som tar hand om våra hushållssopor och har återvinningscentral på Klockarbäcken samt en på Gimonäs, se deras hemsida för öppettider. Här nedan finns en del sorteringstips i pdf-format!
 
Ragnsells hanterar återvinningen av våra sopor, kartonger, hårdplast, glas m m. På deras sidor finns en hel del information om återvinning ur ett miljöperspektiv. Läs gärna deras källsorteringsguide om hur man på bästa sätt sorterar det man ska slänga och lite om vad som händer sedan.
  ComHem levererar digital tv-kanalerna i vårt område, detta ingår i hyran, digitaltvbox/CA-modul samt programkort beställer du själv via ComHem. Man kan förstås också köpa till egna digitala abonnemang i varierande omfattning.
  84grams är vår internetleverantör via Umedalens Intresseförening som också levererar till våra grannföreningar, se länkar till dem nedan.
Bredbandsfiber finns indraget till samtliga lägenheter och avgiften ingår i hyran.
  DinSäkerhet.se är en webbplats om risker och säkerhet och riktar sig till dig som privatperson. Webbplatsen ger tips på hur du själv kan förebygga olyckor och skador i hem- och fritidsmiljö. Webbplatsen ger dig också redskap för att kunna agera på rätt sätt när olyckan eller krisen är framme. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) står bakom webbplatsen.

Länkar till våra grannföreningar på Umedalen:

 

 

 

 

 

 


 

Provided by Webforum