HemOm föreningenFrågor, svar & mäklarinformationKontaktNyheterLänkarSökLogga in
Om föreningen
Bilder
Närområdet
Barnomsorg
Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Backvägen 1 och 2 i Solna bildades 1979. Adressen är som namnet antyder Backvägen 1 och Backvägen 2. I och med att föreningen funnits länge är det en stabil förening med låga lån och välskött ekonomi och väl omhändertagna fastigheter.

Bostadsrättsföreningen Backvägen 1 och 2 i Solna är en ganska liten förening. Totalt består föreningen av 43 st lägenheter och  en lokal, där det idag bedrivs kontorsverksamhet. Utöver det finns en föreningslokal som medlemmarna kan hyra.  Fastighetsbeteckningen för Backvägen 1 är: Lövdalen 5 och för Backvägen 2: Lövdungen 5.

En förening av detta format som är ganska liten gör att du lätt känner igen dina grannar, du träffar dem på städdagar, i trappen och därmed är man inte "anonym" vilket är en trygghet för många.

Styrelsen är det beslutande organet och har möten ca 7 gånger per år. Datum för styrelsemöten finns anslagna i portuppgångarna och du kan som medlem alltid lämna synpunkter till dessa möten.

Styrelsen organiseras i en ordförande, kassör och sekreterare samt övriga ledamöter, vars ansvar kan variera mellan åren.

En gång om året, i april, så har föreningen årsstämma för att bl.a. välja ny styrelse, diskutera och besluta i andra frågor och även träffas och umgås.

Adress och andra kontaktuppgifter finner du under "Kontakt".

Du som är medlem och inte fått något användarnamn och lösen - kontakta någon i styrelsen!


Vi hoppas att du kommer att hitta intressant information här på vår webbplats.

Saknar du något - kontakta webmaster.

Uppdaterat 2014-11-23
Utskriftsvänlig sida
www.backvagen.seinfo@backvagen.se
Provided by Webforum